[UHD-1080p] Adını Sen Koy 2010 Online Streaming with English

Adını Sen Koy

WATCH ONLINE DOWNLOAD





Adını Sen Koy (2010)

Release : 2010-08-10
Genre :
Runtime :
Home Page :
IMDb Page : https://www.imdb.com/title/tt1523402
Company :
Cast : Melis Birkan, Cemal Toktas, Ali İl, Itır Esen, Burhan Şeşen
Tagline:
Overview : Can (Ali İl), delice sevdiği Aybige (Melis Birkan) ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz (Cemal Toktaş)’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur. En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın intihar saplantılı ağabeyi Harun (Ahmet Mümtaz Taylan) çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir.


Adını Sen Koy in HD 1080p, Watch Adını Sen Koy in HD, Watch Adını Sen Koy Online, Adını Sen Koy Full Movie, Watch Adını Sen Koy Full Movie Free Online Streaming, Watch Adını Sen Koy Full Movies Online Free HD Putlocker.


Streaming Adını Sen Koy (2010) Full movies. Adını Sen Koy can play to register for free. Streaming Adını Sen Koy with HD quality.

Adını Sen Koy

WATCH ONLINE DOWNLOAD


Adını Sen Koy watch online, watch online Adını Sen Koy, Adını Sen Koy full movie watch online, Adını Sen Koy Online Free, Adını Sen Koy Full Movie, Adını Sen Koy Movie Online, Watch Adını Sen Koy Movie, Watch Adını Sen Koy Online Free, Watch Adını Sen Koy Online, Adını Sen Koy Movie, Adını Sen Koy Full Movie Download



Komentar